< -

frikkit

Igår åkte jag tidigt till Överby och köpte ett par nya converse och nya byxor, jättesköna! Efter det åkte vi till Halle Hunneberg och kollade lite. Efter deeet åkte vi till Trollhättan igen och firade min lilla kusin som fyller 10år snart!
Efter några trevliga timmar där drog vi mot Köpmannebro för jag skulle till Elin, det var skörvkvääääll. Hade jätteroligt!
Nu ska jag gå och duscha tror jag och sedan gå ut i solen, magiskt väder!






jag ville bara sjunga



Åh herre vet knappt vad jag skriver just nu för jag är så himla trött men men.
Efter skolan följde jag med min far och handlade och sedan pluggade jag. Hämtade sen ett par nya fotbollsskor och sedan träning. Fick gå en stund tidigare för att hinna komma till bion och jag kom nästan i sista sekund haha! Den var väl helt okej. Nu ska jag nog gå och lägga mig! Godnatt.

göteborg

Igår åkte jag och mina föräldrar till Göteborg och gick på turistmässan. Det var inte så kul då jag hade ont i magen hela tiden men jag älskar Göteborg så det fick gå ändå!
Efter det så somnade jag i bilen till Trollhättan där vi åt thaimat, jättegott!
Sedan tog jag det bara lugnt hela kvällen. 






happy friday

IDAG ÄR JAG GLAD! Det är fredag ju!

NP igår gick helt okej tror jag, var så hima nervös så satt en bra stund och bara stirrade på pappret innan jag faktiskt började läsa. Kunde inte koncentrera mig alls. 
Jag valde att skriva en debattartikel. Efter skolan så följde Tobias med mig hem och vi gjorde inget speciellt, kollade lite på Himym och åt lite B&J haha. 
 
Nu sitter jag här och ska snart bege mig mot skolan, har såååån mensvärk usch. Men det ser ut att bli fint väder idag så jag är glad! :----)
dålig cambild w/e lol
 

prov träning nationella

Jag är arg. Riktigt arg faktiskt. Jag förstår verkligen inte varför lärare ska sätta prov när vi har nationella. Förstår dom inte hur jobbigt nationella faktiskt är? Sitta i timmar med dom där jävla uppgifterna och den jävla nervositeten innan. Kunde knappt sova i söndags för jag var så nervös. Idag är jag inte så nervös, jag orkar helt enkelt inte. 

Idag hade jag prov i NO och efter skolan så åkte jag med Anna hem och vi tränade nästan skiten ur oss! Kommer ha go träningsvärk imorgon förhoppningsvis! Nu har jag ätit och borde egentligen plugga svenska eftersom jag har nationella prov i Svenska imorgon men åååh jag orkar verkligen inte. 

Jag vill bara ha sommar, sol, Håkan, One Direction åhhhh
bild från ibörjan av
läsåret, var inte alls lika skoltrött då
 
 

a little party never killed nobody

Igår hade jag den roligaste kvällen på länge! Tack till alla som var där! 
Kom hem vid halv tolv ungefär och gick nästan direkt och la mig haha. Min mobilladdare har gått sönder och det känns som om min värld sakta med varje procent som försvinner går isär. Får åka till Telia snart och få en ny, såhär ska vi inte ha det!
Idag mår jag inte så bra, har feber och känner mig krasslig men har ingen tid att vara sjuk nu eftersom vi har nationella imorgon så lycka till alla nior! Just nu sitter jag i soffan med mamma och mysssssser. Ha en bra kväll!

a little party never killed nobody

Igår hade jag den roligaste kvällen på länge! Tack till alla som var där! 
Kom hem vid halv tolv ungefär och gick nästan direkt och la mig haha. Min mobilladdare har gått sönder och det känns som om min värld sakta med varje procent som försvinner går isär. Får åka till Telia snart och få en ny, såhär ska vi inte ha det!
Idag mår jag inte så bra, har feber och känner mig krasslig men har ingen tid att vara sjuk nu eftersom vi har nationella imorgon så lycka till alla nior! Just nu sitter jag i soffan med mamma och mysssssser. Ha en bra kväll!

rather be

Igår drog jag med Anna hem tillsammans med Elin, vi såg på filmen seven och åt vaniljyoghurt med vindruvor och banan! Hur gott som helst. När jag kom hem så var jag inte vaken alls länge, jag gick och la mig halv tio på en fredag! Det går bara nerför hahaha. Men vaknade tidigt och drog med Amanda och Sara och gymmade. 
Ska snart äta lite mat och sedan ikväll ska jag iväg till en kompis tror jag. Ha en bra lördag!
 

today

 

en liten lista sådär

Hallå! Vad gör du?
Jag lyssnar på Håkan Hellström och väntar på Tobiassssssss

Vad är det bästa med tisdagar? 
Att vi har hemkunskap haha :)

Nämn tre saker du längtar till! 
- Sommar
- Håkan Hellström, One Direction, bal, gå ur nian

Nämn tre saker du oroar dig över.
- sååå mycket

Vad önskar du dig? 
Att jag ska må bättre snart och att skolan ska gå bra :)

Vad ska du göra i helgen?
Fredag: Ingenting
Lördag: Ingenting
Söndag: Ingenting

Hur ser dina vardagar ut? 
Blir väckt 07.00 av någon i min familj, olika nästan varje dag. Ligger kvar en stund, går sedan ner till källaren och hämtar kläder. Tar på mig mina kläder sedan sminkar jag mig och plattar håret. Sätter sedan i mina hörlurar i öronen och går till skolan med hög musik i öronen. Slutar 15.20 varje dag utom onsdagar då jag slutar 13.30. Efter skolan går jag hem och äter mat och sedan chillar jag, är med kompisar eller tränar. 

Något råd till alla där ute?
Må bra!

hannah tobias överby anna

Igår gick jag och Hannah till badhuset och badade och där träffade vi nori och pontus som vi pratade lite med. Efter det gick vi och kollade lite på innebandy sedan följde tobbe med mig hem. Vi gjorde inget speciellt. Idag drog jag och pappa till Överby och Torp och jag köpte lite present och vi käkade thai :)
Nu har jag kommit hem från Anna, hade det asroligt med Hanna och Elin och Anna där!



har stukat handleden gör ont som satannnnnn

påskmust

Jag har slutat dricka kolsyrat över huvudtaget. Jag HATAR det nu! Klarar verkligen inte av att dricka det.
Men nu har dom börjat sälja Påskmust, det går att dricka men det är inte alls lika gott som det var förut. Men egentligen är det ju bara bra!
Kom hem för en stund sedan och har ätit lite mat och några Ballerina kakor. FINNS INGET GODARE.
Nu tänkte jag sätta på en film och bara chilla för har inga fler läxor denna veckan! (((så är veckan snart slut...)))
gammal bild på mig och min syster hahahahha
 

livet är ett spel och jag vill inte va med

Idag har jag gjort muntligt prov i tyska, gick verkligen inte bra men aja..
Sen har jag inte gjort mycket mer, har tränat och det gick helt okej idag! Har pluggat hemkunskap i en timme och nu och ska göra det innan jag går och lägger mig en stund innan jag går och lägger mig. 

Grattis världens bästa Hannah på födelsedagen! Hoppas du haft en underbar födelsedag!

snabbis

Idag åkte Jenny, Lena och Stina hem. Blev riktigt tomt faktiskt haha. Efter det åkte vi till Överby, jag pappa och mamma. Där träffade jag Diana och hennes mamma, såååå söta. Så gick med dom ett tag innan jag drog hem igen. Hann käka lite thaimat också haha, känner mig inte så fit nu alltså..! 

Nu väntar jag på att Tobias ska komma hit, ingen aning om vad vi ska göra. Ingenting speciellt tror jag, är huuur trött som helst. Men när är jag inte trött egentligen?.. Vill att det ska bli riktig vår nu så man får lite energi.