< -

.

''för jag vet att den här natten kommer döda mig om jag inte får vara med dig.''

nu är det (snart) jul igen

hur mår ni? jag mår toppen! 
blev väckt ganska tidigt idag och fick reda på att vi skulle till strömstad och shoppa. hittade sååå mycket julklappar, eller ja till dom flesta så känner mig ganska lugn nu faktiskt! :) 
det var jättemysigt i strömstad, såg en liten unge dansa framför en leksak hahaha!
sedan åkte vi till överby och där hade de julpyntat och så, så mysigt ju. köpte julklappar där också och en frappino från espresso house! såg en till unge som dansade till en gangster låt, försökte hålla min min då jag stog själv men det var lite svårt hahaha!
nu ska jag antingen plugga lite eller forsätta mysa med julmusik och hoppas på att det ska snöa snart eftersom det är första december imorgon. 
vi hörs!
Untitled | via Tumblr
 

it still hurts

Usch vad trött jag är, skulle kunna somna när som helst. Hatar att man är så trött på fredagar när man äntligen är ledig! 
Idag har jag inte gjort något speciellt förutom skolan då, haha. Och dagen fortsätter nog så eftersom jag är för trött för att göra något. Kanske kan avsluta säsong 6 av HIMYM i helgen. Vi får se vad som händer! 
 
Min favoritapp är helt klart snapchat. Synd att jag inte kan använda det nu. Saknar det ganska mycket. Här är några bilder. Lite från när vi var på utflykt med 9C och sov i -2C och frös ihjäl. Typ.  ((tänkte lägga ut fler screenshots men det hade varit lite elakt mot mina snapkompisar hahaha))
 
 

sanningar om mig själv

 jag älskar ballerina orginalet så mycket, skulle kunna äta det hur mycket som helst!
 
jag blir lätt frustrerad över saker haha :(
 
jag nöjer mig aldrig med mina betyg tänker alltid men det kunde jag gjort bättre osv
 
jag HATAR låten the monster - rihanna, eminem då vi dansar till den på gympan och hör den om och om igen
 
min twitter har snart 2200 följare haha
 
jag skriver haha för mycket!!!
 
nu ska jag plugga 

rip

gråter så himla mycket, kan inte fatta att det är sant. hur kunde detta hända? det var så mycket vi hade kvar att göra tillsammans, hur kunde du lämna mig på detta sättet? är så himla sårad.
jävla skitmobil, köp aldrig en samsung galaxy s3 mini, ren skit! 
nej men seriöst, den är helt fucked up så är utan mobil atm ((livet suger)) hejdååå
 
((((föräldrar om ni läser detta köp mig en iphone 5s och vi är bästavänner föralltid))))
 

through the dark

eftersom jag är verkligen världens sämsta på rebriker så tar jag atm namnet på one directions låtar från midnight memories ((finns att köpa på cdon och alla sånna bra ställen så köp köp köp eller köp på itunes eller spotify!!!))
igår kom aurora hit då hon inte hade skjuts hem så vi kollade på project x, älskar den filmen! 
idag har jag inga planer, kanske skriva lite på min uppsats då jag var för lat för att göra det igår haha!
update om mobilen: funkar. inte.
 
här är en bild från kreta, varit där i två dagar. jag tyckte att jag var ganska blek men vafan nu måste jag väl vara typ gollum om jag var blek där hahaha! min familj hatade mig för jag tyckte att jag var blek när jag var typ brunast ooops

happily

idag kom sara och berättade att hennes kompis från skolan blivit magsjuk och hon inte mådde bra (sara alltså haha), vilket jag inte gjorde heller. kände mig illamående, och det sitter fortfarande kvar och tänkte att om det är något sånt så vill jag inte gå till skolan och smitta andra!
men ångrar ändå att jag inte gick till skolan, tycker det är så sjukt tråkigt att vara hemma och inte göra någonting. får väl skriva lite mer på min uppsats eller något sånt. 
igår hände något konstigt med min mobil, jag tryckte på uppdatera alla appar och den har blivit helt konstig?! den uppdaterar appar och säger att det inte går att uppdatera, startar om sig själv, program bara stänger ner sig själva! har låtit den vara avstängd över natten på laddning men det fortsätter, låter den vara och har gjort det över en timma nu och ser i ögonvrån hur den startar om sig hela tiden. frustrerande då jag inte har tappat den eller något sånt så ja, vi får väl se hoppas det fixar sig!
är riktigt sugen på iphone 5s, men vem är inte det?!
bild från sao miguel i somras! helt underbart ställe, människorna där var jättetrevliga och det fanns massor att göra! första bilden är från tvillingsjöarna, den blå och den gröna sjön. Vi åkte ner till den lilla byn och åkte över den lilla bron som går där, det är en jättegullig by som även hade Magnum Strawberry White!!
Den andra bilden är från när vi badade vid kusten någonstans. Det var en grotta där som värmdes upp från en vulkan under jorden. Man kände hur de värmdes upp. Det kunde skilja från 19-60 grader! Jättecoolt och det var väldigt strömt så det var roligt haha! :)
Rekommenderar verkligen att åka dit, sjukt fint ställe!
 

midnight memories

hur mår ni? jag mår toppen, FAST det är måndag!
idag är det 201 dagar sedan jag stog och skrek i friends arena i solna på one direction
idag är det 200 dagar kvar tills jag står och skriker i friends arena på one direction
idag kom one directions nya album midnight memories ut
idag är det 29 dagar kvar tills julafton
idag beställde jag en ny klänning
idag har 5 seconds of summer twitcam
idag är bara en bra dag alltså

best idols in the world

För er som inte vet så hade One Direction 1D Day igår! Det skulle vara en s j u timmar lång livestream som de gör massa olika grejer och hade olika artister och så. En del fans fick lyssna på det nya albumet (för det läckte ju inte typ förra veckan..) och många fans fick prata med killarna genom datorn då. 
Det var seriöst helt perfekt, är så glad att killarna är lika dumma, idiotiska och roliga som tre år sedan. Sen är det ju så att jag inte varit ett fan sen tre år utan snart två men har ju sätt videos såklart!
En annan rolig grej var att man skulle tweeta olika bilder då, och så pratade dom på att man skulle ta bild med potatis (((hahahah!))) så jag, Lisa och Sara bestämde oss för att göra det. Spammade några gånger men tänkte som vanligt att de ändå inte kommer upp för jag har inte tur i sånt där. Men vet ni vad?! VÅRAN bild kommer upp på den stora bildskärmen NÄR NIALL OCH HARRY KOLLAR! Den kommer upp två gånger och Harry typ tar och pekar på våran bild! Fattar ni känslan? Att försökt sååå länge att få dom att märka en och IGÅR hände det! Började gråta för jag var så lycklig. Det som var lite dåligt var att bilden var ju inte direkt fin och hade en jätteful min, MEN DOM MÄRKTE OSS! :)
Har verkligen världens bästa idoler, de gör en livestream på 7,5h för oss. De bryr sig så mycket om deras fans. Ingen förutom Directioners eller någon annan fanbase förstår nog kärleken mellan bandet/artisten och fanet. Jag hoppas ni en gång får uppleva detta, känslan är obeskrivlig! Låter jättetöntigt, men så är det haha!
Ska snart gå in på livestreamen igen och screenshota när vi var, men hann ta en bild från det igår iallafall!
 
 

sunshine


snöööö

igår åkte jag tillsammans med mamma och Aurora till Drottning Blanka i Trollhättan då jag varit väldigt intresserad av att gå där och nu blev jag ännu mer övertygad om att detta är skolan jag vill gå på. 
ska dit snart och skugga och jag är faktiskt ganska nervös men det ska bli kul!
idag har jag inte gjort så mycket förutom att övat på öronmat och nu sitter jag och skriver på en uppsats om Hermann Göring. är väldigt frustrerad då det mesta står på wikipedia och där kan ju vem som helst gå in och ändra, men det låter iallafall sant haha!
har en riktigt rolig nyhet, det snöade idag! så roligt, älskar snön så mycket och längtar ännu mer till jul nu. 
 
bild från förra året, skulle till öronmat. gud vad liten jag ser ut hahaha!

diana

igår så läcktes one direction album på itunes haha! det kommer ut om sex dagar egentligen. 
själv har jag inte lyssnat på den, bara bse, soml och diana! Diana är jättefin och texten är sååå bra, är ju inte alls avundsjuk på min bästavän som heter Diana. Men men, får la låtsas att de säger Emma istället ;)

no energy

alltså all denna ångest! jag måste skriva på min uppsats men efter skolan har jag ingen energi eller fantasi alls. orden bara tar slut. åh.
här har ni en bild från ljusfesten från ett ställe jag har glömt vad det heter hahaaaa

and i'll be gone, gone tonight

Hej på er! idag drog jag till Aurora men vi gjorde inget mer än att kolla på The Hobbit, världens bästa film längtar så mycket till tvåan seriöst. Nu tänkte jag börja på min uppsats om en person i Hitlers närhet, ganska jobbigt men men. 
Här är två bilder från ljusfesten i Håverud i helgen :)
 

 
 

winter

Åh älskade vinter. Jag älskar alla årstider. Våren då jag fyller år, allting blommar och man har mycket att se fram emot. Sommaren, det är varmt och man kan bada, sola och göra vad som helst. Hösten med alla fina färger. Vintern med de tjocka snötäckena, julen, nyår allt!
Jag är riktigt trött på hösten, början av hösten är jättefin men nu är den jättetråkigt. Inga fina färger, träden är jättefula och det blåser och regnar. Inget kul alls. 
Jag längtar jättemycket till vintern, tjocka jackor, varm choklad, julklappar, och massa mys. VINTER KOM NU.
 width=500pxfeel it! auf We Heart It. http://weheartit.com/entry/85700386

hahahah


hahahah


just girly things

Always <3
Every single lyric!#lifeGotta love good smelling boys👃Christmas♡just girly things http://instagram.com/puurplees

yessss

hej! har äntligen fixat min dator, eller ja, kan få igång den iallafall. Måste ändå lämna in den men den funkar sålänge. 
idag gick jag hem från skolan då jag mådde dåligt och jag har feber, himla typiskt då jag har en del i skolan. tur att det mesta är tentor som ska in genom datorn. 
bild från azorerna när jag badade i ett vattenfall, det var jättevarmt! 

FÖRLÅT

Förlåt att jag inte bloggat. Det är så att min dator har gått sönder och blogg.se funkar inte! Så ska försöka fixa den så snabbt som möjligt så jag kan blogga igen. Nu vet ni!