< -

wherever you are

Inatt har jag inte alls sovit bra, har vaknat och drömt konstigt. Men det gör inte så mycket för idag kommer världens bästa kompisssssss. Ska snart dra upp och möta henne vid bussen. Ha deeeeeeet.
((((((såhär ser jag ut idag för er som ville veta))))))
 

macklemore

Yes..

story of my life

Godmorgon! Tisdag idag och jag vet exakt vad jag ska göra idag. 
Jag ska städa idag för imorgon kommer världens bästa vän. Gissa om jag längtar! 
Just nu sitter jag och lyssnar på Union J's nya låt ''Where Are You Now'', riktigt bra är dom där grabbarna. De har även släppt ett nytt album som jag får lyssna på när jag fyller på min Spotify, vilket är ett måste då jag drar till Dalarna på torsdag. 

back on track bitches

Hej på er! Hoppas ni haft det bra. Efter att en del har tjatat på mig att börja blogga igen så tog jag mig äntligen i kragen och startade upp denna bloggen igen, ny design och allt!
Kan väl ta och berätta lite om mig själv för er som inte vet!
Jag heter Emma och bor i hålan Mellerud. Jag älskar att kolla och spela fotboll. Just nu spelar jag i ett lag som heter Kroppefjäll men har planer på att byta. 
Jag älskar även att fota, dock blir det inte jätteofta då jag är väldigt lat. Men jag fotar med min Canon 1100d.
Jag är har lätt för att kära ner mig i ''kändisar'' som alla mina kompisar säger till mig. Mina absoluta favoritband är One Direction och 5 Seconds Of Summer. Såg One Direction live för första gången i mitt liv 8 maj 2013 som var den bästa dagen i mitt liv. Niall Horan och Luke Hemmings är mina sunshines.
Jag går i nionde klass och jag blir lätt stressad över skolan. Jag har även bestämt att jag bloggar här när jag har tid och lust. 
Övre bilden är tagen på Saõ Miguel där jag var i somras. 
Andra bilden är tagen i början av nian med några av mina kompisar :)